Om oss

Lofot Entreprenør er den største lokale entreprenørbedriften i Lofoten. Vi utfører de fleste typer bygg- og anleggstjenester, fra tilbygg, boliger og eiendomsprosjekter i egen regi, til kaier, private næringsbygg og ulike offentlige bygg.

For oss i Lofot Entreprenør er det viktig å kunne tilby så god service som mulig overfor våre kunder og vi kan derfor tilby en rekke tjenester. Vi er en allsidig bedrift og har entreprenørtjenester, ferdigbetongproduksjon og byggevaresalg som våre hovedvirksomhetområder. Over årene har vi fått god erfaring med å ta ansvar for små og store tjenester og prosjekter, og styre prosessen fra start til mål.

Vi har ca 90 ansatte i Lofoten og holder til ved Leknessjøen, ca 1,0km utenfor Leknes sentrum, der vi har kontorer, lager, byggevaresalg og anlegg for produksjon av ferdigbetong på eget industriområde. Våre ansatte er i hovedsak fagfolk med lang erfaring innenfor de fleste fagområder og vår kompetanse er dokumentert med sentral godkjenning.

Vi har lang erfaring med å gjennomføre ulike bygg- og anleggsoppdrag i total-, hoved- og underentreprise. I de siste årene har vi gjennomført flere store totalentrepriser for det offentlige og private næringsliv. Flere av entreprisene gjennomføres også som forhandlede kontrakter med byggherre og entreprenør. Vi har en organisasjon med erfaring og som også er tilpasset for gjennomføring av denne type oppdrag, noe som blir en stadig større del av vår virksomhet. Vi har knyttet til oss rådgivere, arkitekter og underleverandører som har kompetanse og erfaring for gjennomføring av slike oppdrag.