top of page

HMS - ansvarlig

 
 

Er du selvgående, strukturert og har fokus på kvalitet, da er du vår nye kollega.

Du skal kvalitetssikre og videreutvikle våre systemer innen HMS, risiko og sikker drift. Du skal følge opp lover, forskrifter og standarder, gi brukerstøtte og opplæring. I tillegg blir alt fra utarbeiding av sertifiseringsgrunnlag til gjennomføring og rapportering din oppgave. Du skal tilrettelegge for god gjennomføring og oppfølging av risikokartlegginger og vernerunder. Din hverdag kan også bli fylt med andre oppgaver i prosjekttilknytning.  

 
Vi søker deg som har relevant høyskoleutdanning, du må gjerne ha juridiske fag som en del av ditt studium. Erfaring og personlige egenskaper veier langt på vei opp for formell utdannelse. Det er en fordel at du har erfaring fra lignende type arbeid, gjerne fra bygg og anlegg. Du må beherske flytende norsk. 

Gode kommunikasjonsferdigheter er viktig for oss, og vi ser etter deg som er ansvarlig, initiativrik og har høy gjennomføringskraft. Det er viktig at du jobber strukturert og tenker kvalitet i alle ledd.

Du vil inneha en selvstendig jobb hvor du får mulighet til å utvikle din egen rolle i takt med bedriftens behov. Hos Lofot Entreprenør finner du høy faglig kompetanse i samspill med et humørfylt miljø. Vi har en arbeidsplass med engasjerte og dyktige kollegaer. Hos oss vil du få varierte roller og interessante utfordringer i et bredt spekter av prosjekter. 

Spørsmål til stillingen kan rettes til Monica Lorentzen – monica@lofotent.no, tlf. 959 83 405 
Vedlagt med kort søknad ønskes CV – sendes til soknad@lofotent.no

Søknader vurderes fortløpende.

Tiltredelse etter avtale

 
bottom of page